Vi söker Säkerhetstekniker Passagesystem

17 januari, 2017

Blekinge Lås & Larmteknik AB – den ledande och kompletta säkerhetsleverantören i sydöstra Sverige – erbjuder säkerhetsinstallationer inom lås, larm, passage och CCTV/kamera åt företag, myndigheter och privatmarknaden. Vår huvudmarknad är Blekinge men vi är verksamma i stora delar av södra Sverige genom storkundsavtal. Företaget har funnits sedan 1984 och har idag 22 medarbetare och omsätter ca 37 Mkr. Vi är ett privatägt företag med basen i Karlshamn och vi fortsätter vår expansion och vi söker därför:

Säkerhetstekniker Passagesystem
Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service, montage och installation av fristående och integrerade elektriska säkerhetssystem. Du kommer att utföra montage åt både företagskunder och privatkunder enskilt på egen hand och i arbetslag inom våra olika arbetsområden dvs Lås, Larm, Passage & CCTV/Kamera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av RCO och ARX säkerhetssystem samt har ett flertal yrkesverksamma år i branschen som säkerhetstekniker. Du är öppen för och har lätt att lära nytt och ta till dig ny teknik. Erfarenhet av integrerade säkerhetsinstallationer i lokala och globala nätverksstrukturer är en fördel. Om kunskap/erfarenhet saknas från något arbetsområde erbjuds vidareutbildning inom ramen för tjänsten.

Vi söker dig som är eller snabbt blir självgående med mycket eget driv och som har god förmåga att samarbeta med kollegor och kunder. Ditt arbetssätt skall vara strukturerat och du är van att planera och prioritera bland arbetsuppgifter. Ett krav är att du har B-körkort. Det förekommer resor och övernattningar i tjänsten.

Din ansökan med personligt brev, foto och CV skickar du snarast dock senast 2016-02-10 till magnus.larsson@blekingelas.se . Vi rekryterar löpande och vill därför att du sänder din ansökan så snart som möjligt.

För vidare information är du välkommen att kontakta VD Magnus Larsson på 0454-30 41 57.