Nyanställningar

13 augusti, 2015

Nyanställning av Hampus Svensson som Låstekniker

Hampus Svensson har anställts som Låstekniker fr.o.m. 2015-08-31. Hampus bakgrund är att han har gått en yrkesinriktad utbildning till Låssmed på gymnasium i Karlskrona under tre år (2010-2013). Vi hälsar Hampus välkommen till Blekinge Lås & Larmteknik!

 

Nyanställning av Christian Olsson som Säkerhetstekniker El

Christian Olsson har anställts som Säkerhetstekniker El fr.o.m. 2015-09-07. Christian kommer närmast från Elcom där han jobbat som säkerhetstekniker sedan 2004. Dessförinnan arbetade han på Karl Hansson Elektriska (sedermera ABB Contracting och NEA Elektriska). Vi hälsar Christian välkommen till Blekinge Lås & Larmteknik!

 

Nyanställning av Klas Nilsson som Projektledare Säkerhet

Klas Nilsson har anställts som Projektledare Säkerhet fr.o.m. 2015-09-14. Klas kommer närmast från Stanley Security (fd Niscayah) där han jobbat med projekt och säkerhetsinstallationer inom passage, larm, brand och CCTV i sydöstra Sverige och i huvudsak Blekinge sedan 2012. Tidigare har Klas även jobbat på Holje Larm, Holje El och Hallabro El. Vi hälsar Klas välkommen till Blekinge Lås & Larmteknik!

 

Nyanställning av Steffen Larsen som Låstekniker

Steffen Larsen har anställts som låssmed/låstekniker. Steffen kommer från Halmstad där han jobbat som låstekniker men har nu flyttat till Karlshamn. Steffen kommer att började sin anställning hos oss 5/10. Vi önskar Steffen välkommen till oss på Blekinge Lås & Larmteknik!