Flamingons Fastigheter i Ronneby AB Guö värdshus

24 april, 2013

Flamingons Fastigheter i Ronneby har investerat i ett ny inbrottslarm av typ Teletec PC1864 till guö värdshus utanför Karlshamn. Vi på Blekinge Lås & Larmteknik AB tackar Flamingons Fastigheter i Ronneby för förtroendet.

 

PC1864 LCD-kit 868
Utbyggbart grundpaket 8-64 sektioner

OBS! 32 trådlösa sektioner i grundutförande!

PC1864 LCD-kit 868 är ett grundpaket som erbjuder den första verkliga hyPbridlösningen för inbrottslarm eftersom radiomottagare för trådlösa tillbehör alltid ingår utan extra kostnad!

PC1864 LCD-kit 868 innehåller en knappsats med klartextdisplay och inbyggd radiomottagare vilket gör systemet mycket lämpligt för installationer till både mindre och större företag samt exklusiva bostäder. Välj till detektorer och tillbehör, trådbundna och/eller trådlösa, efter vad som passar till varje enskild installation.

Till detta grundpaket kan upp till 9 st trådbundna detektorer och 32 trådlösa enheter anslutas. För att kunna ansluta flera trådbunda detektorer krävs ett eller fler sektionskort. Trådlösa och trådbundna detektorer kan kombineras i samma system men max antal detektorer är alltid 64 st, vara av max 32 st kan vara trådlösa.

PC1864 är är ett professionellt och godkänt inbrottslarm för både trådbunden och trådlös installation. Produkten är provad av SP enligt SSF1014 och innehar SBSC-intyg i både larmklass R samt larmklass 2.

Innehåll PC1864 LCD-kit 868:
PC1864 centralapparat
RFK5500 knappsats LCD/Radio
Inbyggd transformator
Reservkraftsbatteri 7Ah