Preem oljehamnen

11 juni, 2012

Preem depå oljehamnen har investerat i ett nytt låssytem ASSA DP 4400 samt nya kodlås Axema A04. Vi på Blekinge Lås & Larmteknik AB tackar Preem förtroendet.

ASSA DP 4400
ASSA dp 4400 serien är en högsäkerhetscylinder på högsta mekaniska säkerhetsnivå. Rekommenderas för alla typer av mekaniska låssystem. Inom systemet finns möjlighet att projektera såväl högsäkerhets-cylindrar som funktionscylindrar. ASSA dp serien är utvecklad för alla typer av verksamheter och byggnader.

Axema A04

A04 är det perfekta valet om man är ute efter ett modernt designat kodlås som är enkelt att administrera, utan att göra avkall på kvalitet och säkerhet. Att programmera koder har aldrig varit enklare. De 4 funktionsknapparna gör att man slipper krångliga kommandon för att byta kod. A04 är mycket kraftigt uppbyggt i en slimmad sandwichkonstruktion av hållfast metall. För att maximera säkerheten är A04 utrustat med ett s.k. Solid State halvledarrelä som inte låter sig påverkas av vibrationer eller magnetfält.